Wat is een sim kaart eigenlijk?

SIM-kaart staat voor Subscriber Identity Module kaart. Een kleine gecodeerd printplaat; het kan worden geïntegreerd in GSM mobiele telefoons precies op het moment dat u zich als abonnee van eBay aanmeldt. Het slaat de informatie van een individu die zich abonneren, veiligheidsgegevens & geheugen te houden van persoonlijke nummers.

SIM-kaart bevat informatie waarmee de serviceprovider de beller identificeren. Het hangt aan dezelfde toepassingen of de SIM-kaart van de grootte van de credit card of type aan te sluiten is. Een SIM-kaart is zoals een afneembare geheugenkaart die kan worden geïntegreerd in een GSM-toestel, waardoor u hetzelfde mobiele nummer behouden, zelfs in het geval u uw handset. Een typische unieke chip, komt voor in alle GSM mobiele telefoon. Steeds meer mensen maken gebruik van sim only aanbiedingen, dit zorgt vaak voor lagere kosten.

Het brein van de mobiele telefoon

Een SIM-kaart werkt als een digitale brein van een mobiele telefoon. De SIM-kaart bevat persoonlijke gegevens, factuurgegevens & gebruikersnaam kan worden uitgewisseld tussen telefoons. Daarom kunt u persoonlijke gesprekken gemakkelijk nog terwijl maken gebruik van andermans telefoon door alleen het installeren van de SIM-kaart die uniek is in die mobiele telefoon. Sommige mobiele telefoon vervoerders zet op de telefoons van de markt in vergrendelde toestand die daarin is vergrendeld met een specifieke SIM of bepaalde specifieke provider. Als u een dergelijke een mobiele telefoon bezit, dan u kunt niet maken gebruik van verschillende SIM-kaarten met dat tenzij of anders kunt u uw mobiele telefoon te ontgrendelen.

Enkel bellen in het land van herkomst?

Als uw SIM-kaart land specifieke is, dan is het meest waarschijnlijk dat het kan werken alleen in dat land dat het afkomstig is. Een expliciete SIM-kaart kan bieden dat u beperkte dekking reizen door Azië. Allermeest naar de SIM-kaarten die zijn beperkt tot een bepaalde regio of land bezit voicemail, zodanig dat een beller je met een bericht laat kan in het geval dat uw mobiele telefoon is uitgeschakeld of als het niet bereikbaar.

Heb je ooit zoekgeraakt uw mobiele telefoon of een slachtoffer van diefstal in het verleden geweest? Aankoop van een nieuwe mobiele telefoon kan een dure zaak, maar wanneer het proberen om te herstellen van alle mobiele nummers die is opgeslagen in uw vorige SIM-kaart moet echt een bergopwaarts taak. Een mobiele telefoon SIM kaart back-upapparaat kan gebruikers back-SIM-gegevens helpen u nooit om bezorgd te zijn over het verliezen van belangrijke informatie.